091002-astonmartin rapide

Aston Martin Rapide promotionvideo

Vackra Aston Martin Rapide visades officiellt i Frankfurt så sent som förra veckan. Leveranserna av de första bilarna sätter igång tidigt nästa år. Nu har den brittiska sportbilstillverkaren dessutom släppt en vacker film med Rapide i huvudrollen – allt för att locka potentiella köpare.

12, 470, 600, 5,3 och 303. Fem siffror som tillhör enligt många en av bilvärldens vackraste skapelser på senare tid, nämligen Aston Martin Rapide. Siffrorna står för, i nämnd ordning, antalet cylindrar, antalet hästkrafter, antalet newtonmeter, tiden det tar för bilen att skjuta iväg från stillastående till 100 km/h samt toppfarten.

Tidigare har vi fått ta del av all information om bilen samt en rad bilder på skönheten, men i dag bjuds vi också på en promotionfilm där bilen under test- och utvecklingsrundor tar sig an bland annat Nürburgring och de italienska delarna av Alperna, närmare bestämt Stelvio-passet som i stort sett gränsar mot både Schweiz och Österrike.

Ta en titt på filmen nedan, klicka dig därefter via länken under filmen vidare till artikeln om Aston Martin Rapide för att se bilder och ta del av fler tekniska detaljer om bilen som antagligen många av er läsare drömmer om på nätterna…

Trevlig helg på er!

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!