Aston Martin V12 Vantage Roadster avslöjad

Aston Martin följer upp världspremiären av AM310 Vanquish med Aston Martin V12 Vantage Roadster. Vi har de första läckta bilderna.

Aston Martin Vantage V8 Vantage Roadster kom 2006 och nu är det dags för den snabbare V12 Vantage att bli av med taket. Den nya roadstern kommer utrustad med en sex liter stor V12 som levererar 517 hästkrafter i coupén och lite pekar på att Aston Martin kommer sänka effekten till V12 Vantage Roadster.

 På de läckta bilderna verkar det som att Aston Martin bara planerar att bygga en begränsad upplaga på 101 exemplar. I vanlig ordning har Aston Martin lånat från sina övriga modeller när man designat bilen – den uppdaterade frontens kolfiberläpp drar på AM310 Vanquish både risade och rosade kjolpaket i kolfiber. Dessutom går kolfibern igen i inredningen och på backspeglarna. Fälgarna är nya och upphängningen sägs vara uppdaterad, skriver Worldcarfans.

 Aston Martin V12 Vantage Roadster kommer börja tillverkas i slutet av 2012.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!