091218-audi-a1-avslöjad

Audi A1 fångad på bild

Riktigt så här snabbt var det nog inte tänkt att Audis nya märkesambassadör skulle figurera på bild med nya A1. En bild på den nya duon Justin Timberlake och Audi A1 har redan letat sig ut på nätet.

Så sent som i onsdags meddelade Audi stolt att popstjärnan Justin Timberlake ska bli märkets nya reklamansikte och spela en av huvudrollerna i Audis nästa stora lansering. Den andra huvudrollen spelas så klart av lilla Audi A1 som ska premiärvisas i Genève i mars. Men redan nu har de båda fångats på bild utan maskering. I en kommentar på Audi A1:s officiella Facebook-sida publicerades det avslöjande fotot på de båda stjärnorna.

På bilden framträder A1 helt utan maskering och de traditionella Audi-formerna känns igen, även om de har fått en lätt twist. Den stora grillen nosar sig inte bara ner mot vägbanan, på A1 börjar den även leta sig ut på bredden mot strålkastarna. De stora nedre luftintagen skvallrar om att bilen kan vara utrustad med S-line-paketet. Även om vi bara ser bilen rakt framifrån skymtar vi A-stolpen som är silverlackad och fortsätter ända bak tills den övergår till att bli C-stolpen. De nya designdetaljerna stämmer mycket bra med vad Audis designchef Stefan Sielaff utlovade häromdagen i samband med att de första teaserbilderna släpptes.

Audi planerar att presentera A1 online i februari nästa år, den fysiska premiären sker på Genèvesalongen i mars och därefter dröjer det inte länge innan A1 ska ge BMW:s succébil Mini en rejäl match om kunderna.

Justin Timberlake (i mitten) ska leda internetlanseringen av Audi A1. Här tillsammans med Audis vd Rupert Stadler (till höger) och styrelseledamoten Peter Schwarzenbauer (till vänster).

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!