Audi A5 DTM Champion Foto: PictureService

Audi A5 DTM Champion firar segern

I helgen går säsongens sista DTM-tävling av stapeln men Mike Rockenfeller är som bekant redan klar segrare. Det passar Audi på att fira med en specialversion av A5 som ska byggas i 300 exemplar.

Helgens DTM-final på Hockenheim blir högst ospännande sett till poängställningen i toppen då Audi-föraren Mike Rockenfeller redan är klar segrare före Augusto Farfus i BMW. Audi gläds förstås åt detta och med anledning av segern lanseras nu A5 DTM Champion.

 Specialmodellen tilltalar förmodligen inte alla A5-köpare men den som är ett fan av ”Rocky” har mycket att hämta här. Längs med sidorna finns nämligen dekaler med nummer 19, Rockenfellers siffra, och förkortningen ROC. DTM-specialaren är också utrustad med en fast monterad spoiler på bakluckan och backspegelkåpor i borstad aluminium. 20-tums V-spokefälgar ingår också.

 A5 DTM Champion kan beställas från och med 21 oktober och specialpaketet kan fås till 2,0TDIquattro, 3,0TDIquattro, 2,0TFSIquattro och 3,0TFSIquattro. Endast 300 bilar ska säljas med DTM-paketet och prispåslaget är 1 900 euro.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!