080901-audi-a7-skisser

Audi A7 – så här kan den se ut

Brittiska motortidningen Car Magazine har kommit över en unik designskiss på A7 direkt från Audi i Ingolstadt. Baserat på den har tidningen låtit sina illustratörer jobba fram ett par renderingar som visar hur A7 kan komma att se ut när den dyker upp om två år.

Mercedes har en, Volkswagen har en. Snart har också Audi en. Syftar alltså på en fyrdörrarscoupé i modellprogrammet. Kommande Audi A7 har vi tidigare visat bilder och illustrationer på samt skrivit om, men nu har brittiska Car Magazine publicerat ett par illustrationer som de själva arbetat fram efter att de kommit över vad de kallar en officiell designskiss från Audis designteam. Förhoppningsvis ligger dessa illustrationer närmare verkligheten är tidigare. Du kan se bilderna i större format genom att klicka på länken längst ned som går till Car Magazines artikel.

Audi A7 dyker upp under slutet av 2009 medan försäljningsstarten går först året efter. Först ut blir coupémodellen med fast tak. Senare samma år blir Audi först av premiumtillverkarna med en fyrdörrars cabriolet – A7 Cabriolet.

För all övrig information som motorutbud, tekniska lösningar och mycket annat om Audi A7 gör du bäst i att klicka på översta länken nedan.

Läs mer

Läs mer hos Car Magazine

Audi A7 illustrationer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!