100720-audi-a7-sportback

Audi A7 Sportback – premiär 26 juli

Snart är det dags för premiärvisningen av Audis stora coupémodell. På måndag den 26 juli får vi för första gången se A7 Sportback som ska konkurrera med Mercedes CLS.

Nu berättar Audi att premiärvisningen av A7 Sportback är förlagd till det moderna konstmuseet Pinakothek der Moderne München måndag den 26 juli. Beskedet kommer bara en vecka efter att Audi lanserade micrositen denieuweaudia7.nl.  Sajten avslöjade tyvärr ingenting som vi inte redan kände till och så gör inte heller det nya filmklippet som egentligen bara berättar när premiären sker.

Audis stora fyradörrarscoupé visades i konceptform på Detroitsalongen förra året och sedan dess har det spekulerats vilt om Audis utmanare till Mercedes CLS. Det har bland annat tvistats om namnet. Nu tyder det mesta på att modellen får heta A7 Sportback eftersom det är det enda namn som hittills har använts av Audi. Tack vare spionbilder vet vi att en S7-version är på gång och vi håller tummarna för att Audi även bjuder på en galen RS7 Sportback.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!