071205-audi-modeller-2008

AVSLÖJAT: Alla nya Audi-modeller 2008

Internet kan vara bra ibland. Nu har det smitit ut ett internt dokument från Audi som avslöjar alla nya modeller som kommer i Tyskland under nästa år. Bland annat kan man läsa att TT-S får lägre effekt än väntat.

Motorsajten WorldCarFans.com har fått ta emot ett internt dokument från Audi som innehåller alla nya modellsläpp i Tyskland under 2008. I dokumentet kan man läsa, inte bara vilka modellerna är, utan också vilka drivlinorna är och ungefärlig tid när bilarna kommer.

Bland annat kan vi se att nya Audi A4 Avant kommer någon gång under våren 2008 och att TT-S (TTS i dokumentet) kommer något tidigare än vad vi tidigare trott. När den kommer under andra kvartalet 2008 får den 269 hästkrafter vilket är mindre än vad tidigare uppgifter berättat. 280 hästkrafter har det pratats om för att ge bilen lite extra knuff jämfört med Audi S3.

Audi A3 Cabriolet som nyligen hade premiär kommer redan under slutet av första kvartalet nästa år och då med två olika TFSI-motorer.

Audi Q5 kommer med två dieselmotorer och en bensinare i slutet på tredje kvartalet samtidigt som Q7 kommer med V12-diesel på sex liter och 500 hästkrafter.

WorldCarFans.com om nya Audi-modellerna 2008

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr