110204-bakvända bilar

Bakvända bilar – en kommande trend?

Ibland blir mycket snurrigt, men snurrigare än så här vet i katten om det går att bli. Beskåda det senaste inom bilvärlden – bakvända bilar!

Dock ska det tilläggas att det är i den fiktiva bilvärlden dessa bakvända bilar lever. Eller mer specifikt på Final Gears forum där en av medlemmarna publicerade en Nissan GT-R där man tagit kupéutrymmet och vänt det bak och fram. Det trissade många övriga forummedlemmar att göra egna alster i exempelvis Photoshop och några av dessa ser du här ovan (Koenigsegg CCR) och nedan. Väldigt komiskt!

Vill du få en rejäl portion fredagsskratt gör du bäst i att spana in alla bakvända bilar på forumet. Där finns massor. Se extern länk nedan.

Är man nu lagd åt det bakvända hållet kanske filmen nedan kan inspirera. En polack tyckte helt enkelt att hans Fiat 126 passade bättre åt andra hållet.... bakåtsträvande, eller?

Extern länk

Fler bakvända bilar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!