060324_volvo_pris

Bästa komfort 2006 - Volvo V70

Volvo är bra komfort. Så bra att storkombin V70 fått pris för sin komfort och ryggstöd av två brittiska tidningar. Syskonet S60 kom på andra plats.

Volvo V70 har bäst komfort och bäst stöd för ryggen. Det säger i alla fall de brittiska tidningarna Auto Express och The Sunday Times som gett pris till V70:n för just bästa komfort och ryggstöd. Priset från Auto Express är dessutom framröstat av läsarna. Tvåa i den omröstningen blev mindre syskonet S60.

"Om du inte förstår vad som gör en V70 mer komfortabel än vilken annan bil som helst så borde du prova en" lyder motiveringen.

- Att köra långa distanser är bland det värsta du kan göra mot din kropp, den hamnar alltid i obekväma lägen, säger Bryan McIlwraith på Sunday Times. Där är V70 en riktig klippa och ser till att man sitter riktigt bra, tillade han.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!