Bildläcka: BMW 8-serie Cabriolet

Cabrioletversionen av BMW 8-serie ska lanseras nästa år, det är bekräftat från högsta ort. Nu har det dock läckt ut officiella bilder på bilen.

BMW 8-serie Coupé blev officiell i juni men vi vet sedan tidigare att en öppen version är att vänta. Bilen bekräftades i augusti då vd:n Harald Krüger presenterade tillverkarens nästkommande planer. Lanseringen ska ske nästa år men nu har det läckt ut bilder på modellen i M850i-utförande.

Bilderna visar inget revolutionerande, linjerna känner vi igen från coupén. Klart är nu i alla fall att det blir en cabriolet med tygsufflet. Plåtcabbarnas tid tycks vara förbi.

Det är belgiska sajten Autotijd som först publicerade bilderna du ser här. Ringer det en klocka? Just det, samma sajt har tidigare visat läckta bilder På Audi A1 Sportback och Mercedes E-klass Coupé.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!