071129-kia-borrego-bilder

Bilder på nya Kia Borrego har läckt ut

På Detroitsalongen i januari ska Kia presentera sin nya suv Borrego inför publik. Men redan nu förtas glädjen inför bilsalongen då massor av bilder på Kia Borrego har läckt ut på nätet.

Tidigare har vi visat upp två officiella bilder på nya Kia Borrego. Först släppte koreanerna en så kallad teaserbild där man såg bilens kontur mot en mörk bakgrund. Sedan släppte de en bild där man fick se bilen en aning mer klarsynt. Det var allt, nästa gång vi skulle få se bilen var tänkt att bli på Detroitsalongen i början av nästa år.

Nu har dock ett helt gäng bilder på Borrego dykt upp på Internet som avslöjar bilen i alla möjliga vinklar, både exteriört och interiört. Bilderna ser ut att komma från någon sorts intern presentation av bilen och då brukar det allt som oftast sluta på nätet.

Den sjusitsiga suven ska tillverkas i Korea och är först och främst tänkt för export till den amerikanska marknaden. Det är därför en fet V8-motor finns som tillval för den som inte nöjer sig med V6-motorn på tre liter som utgör basalternativet. V8-motorn är för övrigt Kias första åtta någonsin.

Kort efter presentationen av bilen på Detroitsalongen sätter försäljningen igång på hemmamarknaden och en aning senare i USA. Om Borrego lanseras i Europa är okänt, men till Sverige kommer den inte enligt den svenska importören.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!