070306_spionboxster

BILSPIONEN: Allt ljus på nya Boxster

Porsche befinner sig i norra Sverige för vintertester av ansiktslyfta Boxster. Den nya versionen förväntas debutera i början av 2008.

Sin vana trogen går man försiktigt fram hos Porsche. När ansiktslyfta Boxster debuterar nästa år, troligtvis på bilsalongen i Genève, lär det krävas en entusiasts ögon för att se skillnaderna. 

Faktum är att det till och med är svårt att särskilja generation två, som debuterade 2004, från första generationen anno 1997.

Med utgångspunkt från vår spionfotografs bilder kan vi i alla fall fastslå att baklamporna får lysdioder, det syns tydligt i skymningen. Bakre stötfångaren sägs också vara omstöpt. 

De främre luftintagen får mjukare form, fortfarande med infällda parkeringsljus. Minimalt nystukade strålkastare märks också. Ryktet säger att även halvljuset ska bestå av lysdioder. Sidoblinkerslamporna sitter fortfarande i framkant av de främre hjulhusen, blinkers i backspeglarna verkar inte vara något för Porsche.

Hur inredning och motorer påverkas är det för tidigt att sia om, Boxster har helt nyligen fått de uppdaterade motorerna från Cayman/Cayman S.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!