Bilspionen - Ha kameran redo!

Bilspionen - Ha kameran redo!

Bilarna finns inte än men vi kan visa dem ändå - med din hjälp!

Bilar är vår grej. Nya och begagnade, men även bilar som ännu  inte finns!

 Det är dem vi avslöjar på Bilspionen, en av de populäraste  avdelningarna i Teknikens Värld och garanterat den som har mest kontakt med vår  läsekrets.

 När BMW eller Mercedes rullar in en hemlig (tror de!) bilkaravan  över svenska gränsen i Helsingborg vet vi det i regel nästan omgående. Våra  läsare informerar oss, via mail, via telefon.

 Under en eller två dagar kan vi  sedan följa bilkaravanen upp genom landet, till slutdestinationen i Arjeplog  eller Arvidsjaur.

 Samtidigt rullar det in bilder från läsare som har haft en  kamera med sig.

 Små, små läckor från våra källor i bilbranschen, en nyhet  uppsnappad på en bilsalong, ett telefonsamtal och så slutligen ett foto.  Plötsligt har vi en närmast fullständig bild av hur en kommande bilmodell ska se  ut.

 Resultatet av pusslet hittar du på Bilspionen. I varje nummer av  Teknikens Värld. I grunden finns vårt samarbete med världens bäste och mest  fruktade spionfotograf - Hans G Lehmann. Hans bilder har avslöjat oräkneliga  nyheter i Teknikens Värld under snart fyra decennier.

 Men du som läser är  minst lika viktig, Lehmann kan inte vara överallt. Ha kameran med dig. Råkar du  befinna dig på rätt plats vid rätt tidpunkt kan det vara just du som avslöjar  årets hetaste bilnyhet!

 Hör av dig, även med det som inte verkar så  märkvärdigt. Det kan vara just den pusselbit som fattas för att bilden skall bli  komplett. 

 Och du kan få din belöning för publicerade bilder!

 

Införda bidrag belönas!

Mejla dina bilder till

bilspionen@teknikensvarld.se

eller skicka ett brev:

 "Bilspionen"

Teknikens Värld

105 44 Stockholm

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!