071023-bmw-z4-generation2

BILSPIONEN: Nästa BMW Z4

Nästa generation BMW Z4 har vi visat bilder på tidigare, då med en hel del kamouflage. Bilen är fortfarande hårt kamouflerad men nu ser man fronten och grillen samt instrumenteringen.

På bilderna nedan kan man få en glimt av hur nästa generation BMW Z4 kommer att se ut inuti. Desto roligare är det att man på de nya bilderna kan se hur fronten och grillen tar form. De karaktäristiska BMW-njurarna som utgör grillen ser ut att bli något större och mer uppdragna än hos nuvarande Z4. Man kan även ana att strålkastararrangemanget mer liknar dagens 3-serie än Z4. Frontspoilern får också en ny design.

Nästa generation BMW Z4 bygger på samma chassi som dagens 3-serie vilket betyder att bilen blir något större än nuvarande Z4. Att den blir större medför även att man kan trycka ner större och mer kraftfulla motorer under huven än i dag. BMW Z4 byggs i dag i BMW:s amerikanska fabrik i Spartanburg men nästa generation Z4 ska byggas i tyska Regensburg med produktionsstart under senare delen av 2009.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!