Foto: CarPix

BMW 3-serie facelift på väg - första bilderna

Det må bara ha gått dryga två år sedan BMW 3-serie av senaste tappning lanserades, men ändå är det nu dags för en uppdatering. Vi har de första bilderna på både sedanmodellen och Touring.

Puckarna är snabba i bilvärlden. Livscyklerna allt kortare. Allt som inte är nytt, fräscht och up-to-date faller in i osäljbar glömska. Nåja, så illa kanske det itne är, särskilt inte för BMW 3-serie. Men faktum är att modellen i sin senaste tappning (internkod F30) redan nu, efter bara drygt två år, är på gång att få ett facelift.

Men det är inte några omfattande uppdateringar det rör sig om. Framtill rör det sig om uppdaterade strålkastarinsatser, med utökade inlägg av LED, samt omformad stötfångare och luftintag. Baktill är det ungefär samma sak, lätt uppdaterade lampor och omdanad stötfångare.

Vår spionfotograf har lyckats fånga bilen på bild, både som sedan och som kombimodellen Touring. I bildgalleriet nedan hittar du även bild i detalj på nyheterna.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!