BMW 4-serie Cabriolet Foto: CarPix

BMW 4-serie Cabriolet släpper ut bakvagnen på Nürburgring

Här har du en färsk spionfilm från Ringen där vi får se BMW 4-serie Cabriolet testas rätt friskt på den slingriga banan. Dessutom bonusbilder där du får se bilen med nedfällt tak och interiören.

I höstas kom F30, för bara några veckor sedan kom F31. Snart står F32 och F33 på tur. Vi pratar så klart om BMW 3-serie som alldeles strax ska bli coupé samt cabriolet och samtidigt passar på att introducera en ny siffra i BMW:s siffervärld, nämligen en fyra. Här är det sistnämnda, F33 eller 4-serie Cabriolet som vanligt folk kallar den, som vi fokuserar på i form av film från Nürburgring.

 Själva filmen avslöjar inte så mycket mer än att BMW är ute och hårdtestar just 4-serie Cabriolet inför en stundande världspremiär som lär äga rum på bilsalongen i Paris i höst. Vi bjuds – utöver tyskt fågelkvitter – på lite bakvagnssläpp vilket tyder på att bilen pressas ganska hårt och att det låter rätt bra från två piporna där bak.

 I bildgalleriet nedan får vi chans att se mellanklasscabrioleten med taket nedfällt. Där får vi också se instrumentbrädan, eller i alla fall delar av den och att den ser ut som i nya 3-serie, F30 och F31.

 Exakt vilka motoralternativ BMW väljer att erbjuda till cabrioletversionen kan vi inte med säkerhet säga men det är mest troligt att 28i-motorn med 245 hästkrafter och raka sexan 35i med 306 hästkrafter gör entré först, troligtvis i sällskap med 20d-dieseln med 184 hästkrafter. Snabbast blir M4 Cabriolet, men den får vi snällt vänta lite längre på.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!