BMW M4 Cabriolet Foto: CarPix

BMW M4 Cabriolet visar upp sig på Storgatan

Cabrioletversionen av BMW M4 visade i går upp sig för arvidsjaursborna när den gled ner för Storgatan. Nästan helt utan kamouflage.

BMW M4 Coupé har redan presenterats och många går och väntar på M4 Cabriolet som väntas ha världspremiär i princip när som helst. Om det blir redan på Genèvesalongen nästa månad återstår att se, det kan bli så men det kan också bli lite senare i vår.

Vår spionfotograf tog dessa bilder i helgen där vi ser M4 Cabriolet cruisa längs med Storgatan i Arvidsjaur. Bilen är lätt maskerad då BMW är medvetna om att vi redan vet hur den ser ut. Den fällbara takkonstruktionen, som på bilderna är helt omaskerad, är väldigt lik den som satt på M3 E93-generationen.

Precis som hos M4 Coupé, och förstås M3 Sedan, är det en rak sexa på 3,0 liter, 431 hästkrafter och 550 newtonmeter som driver bakhjulen. M3 Coupé och M3 Sedan gör 0-100 km/h 4,3 sekunder med manuell låda, 4,1 sekunder med dubbelkopplingslåda. Cabrioleten kan eventuellt tappa en tiondel eller två med tanke på den tyngre konstruktionen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!