Honda CR-V 2012

Honda CR-V Concept officiell

Honda CR-V Concept heter konceptbilen som enligt Honda själva ger en ”stark fingervisning” om hur nästa generation CR-V kommer att se ut. Döm själva och se våra spionbilder på produktionsbilen!

Bara någon dag efter att patentbilder på CR-V läckt ut gick Honda själva ut och presenterade CR-V Concept på bilsalongen i Orange County. Konceptbilen är mer eller mindre vad som kommer bli den fjärde generationens CR-V som kommer visas upp på nästa bilsalong i Los Angeles i november erkänner Honda själva. 

 – CR-V Concept ger en stark fingervisning på den mer raffinerade och dynamiska designen som kommer på den kommande modellen, säger Hondas amerikanske vice säljchef John Mendel. 

 Hur stark fingervisning konceptet faktiskt är får vi alltså se i november, men Teknikens Värld kan redan nu visa spionbilder på produktionsvarianten av CR-V. Det som är intressant på den bilen är att bakdelen på den nya suven inte ser ut som konceptbilen utan ser mer eller mindre ut som den nuvarande versionen CR-V. 

 Missa inte bildgalleriet här nedan eller videoklippet där Hondas produktplanerare James Jenkins berättar om designen på CR-V Concept.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!