Foto: CarPix

Honda NSX brinner upp på Nürburgring

Knappt hann vi berätta om, och visa bilder på, hur Honda NSX testades på Nürburgring innan testerna tog ett abrupt slut. Hondas testbil brann nämligen upp i dag.

Det vara bara tidigare i dag vi kunde skriva om hur Honda testade en produktionsklar version av sin NSX på Nürburgrings nordslinga. Nu verkar det som att Hondas tekniker har en ganska lång bit kvar på sitt jobb. Och en hel del jobb att göra om. Testbilen har nämligen brunnit upp.

Bilderna,som vår fotograf tog under eftermiddagen i dag visar hur en maskerade Honda NSX, den bil som använts till testerna, stannat vid sidan av banan och blivit helt utbrunnen. Jobbig känsla för Hondas tekniker förmodligen, men vi får ändå hoppas att de kan finna orsaken till branden och åtgärda den. Bättre att bilen brinner upp under test än när den nått kunder – så som vissa andra (super)sportbilar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!