Interiören i nya BMW 3-serie fångad på bild!

Nya BMW 3-serie, generation G20, har blivit fångad på kamera av vår spionfotograf igen. På utsidan ser man inte mycket nytt, men nu har fotografen lyckats fånga några bilder på interiören av bilen.

Den enda synliga förändringen på utsidan från när vi senast såg G20 är på fronten, som har en något annorlunda layout. Anledningen skulle kunna vara att denna prototyp är utrustad med M-Sport-paket. 

Den stora nyheten med dessa bilder är att vi nu fått bilder på insidan av bilen. Även insidan är maskerad, men det går ändå att se bitar av interiören här och där. Detta är med största säkerhet inte den slutgiltiga designen på interiören, men det är ändå intressant att jämföra den med den i nuvarande 3-serie (F20). 

Ta en titt på bilderna i galleriet här nedanför och jämför med interiörbilderna från vår provkörning av BMW 340i facelift från oktober. Mer om maskerade 3-serie G20 här.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!