080201-bmw-z4-5-serie

LÄSARBILDER: BMW Z4 och 7-serie

En av våra läsare väntade på färjan på Schwedenkai i tyska Kiel när några BMW-bilar dök upp i filen bredvid. Med mobilkameran redo lyckades han dokumentera det senaste på bilarna.

Bilarna som fotograferades i maskeradkostym är BMW 7-serie och Z4 av nästa generation. Vi har tidigare visat spionbilder av dessa bilar men de nya bilderna visar mer av 7-seriens något rundare och mer uppsvullna utseende. Baklamporna ser ut att vara mer mjukt rundade runt ”bakre hörnen” samtidigt som maskeringen ser ut att visa att lampglaset sträcker sig längre fram på bakskärmen än hos nuvarande generation. Om det är för att luras eller inte låter vi vara osagt.

BMW Z4 ser mer eller mindre ut som på tidigare bilder men i stället för att återigen visa upp grillen i sin nakenhet är den nu helt maskerad av ett rutnät. Kan det vara så att BMW har tänkt om och ger grillen ett helt nytt utseende?

Bilarna var alltså för ett par dagar sedan på väg till Sverige, alltså med största sannolikhet upp till snön uppe i norr. Så alla ni som bor där uppe, ha kameran redo, kanske just du kan ta än mer avslöjande bilder av de nya bilarna. Gärna interiörbilder…

Läs mer om kommande BMW 7-serie och Z4 genom att klicka på länkarna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!