070528_fiat_500

Närgångna spionbilder och film på nya Fiat 500

Vi har tidigare sett ett gäng officiella bilder på nya Fiat 500. Tyvärr har dessa inte avslöjat allt för mycket. Holländska webbplatsen Autogespot visar nu upp en rad närbilder och en film på bilen.

Teknikens Värld har under våren publicerat en rad officiella bilder på nya Fiat 500. Förra veckan kunde vi även visa spionbilder på Abarth-versionen körandes på Nürburgring. Vad vi inte har sett tidigare är närgångna bilder som avslöjar detaljerna. Nu finns detaljbilder att skåda på den holländska bilsajten Autogespot (se länk nedan). Och det är inte nog med det, där finns även en film där man får se 500:an på nära håll, både exteriört och interiört. Filmkvaliteten är inte världens bästa, men man får en god uppfattning om hur produktionsversionen av bilen ser ut.

Nya Fiat 500 har premiär den 4 juli. Strax därefter levereras de första 500 bilarna.

Fiat 500 är en kompakt bil, endast 3,55 meter lång, 1,65 meter bred och 1,49 meter hög. Axelavståndet är 2,3 meter. Priset i Sverige är ännu inte känt, men basmodellen är tänkt att hamna under 10 000 euro.

Närbilder och film på Fiat 500

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!