Foto: CarPix

Nya Audi A7 är rykande het!

Audi fortsätter testandet av nya A7 Sportback, men har stött på ett litet problem. Bilen brann nämligen upp under en testrunda i Österrike.

Sommaren och framför allt värmen har kommit till Österrikes högsta berg Großglockner, men nyligen blev det betydligt varmare än vad väderprognoserna hade förutspått. Upp för berget tog sig nämligen en ny mula av nästa generation Audi A7 Sportback, och det gick inte riktigt som de tänkt sig. Bilen började brinna och det utvecklades en fullskalig brand som förvandlade A7:an till en hög av stål och aska. Vår spionfotograf befann sig på plats när det inträffade och lyckades därför ta dessa bilder (fler bilder kommer upp inom kort).

Det viktiga var att ingen kom till skada vid branden, varken Audis testfolk eller vår spionfotograf.

Att det är en mula av nya A7 syns tydligt bland annat på de utlagda skärmarna som skvallrar om att nya generationen får bredare spårvidd.

Nya Audi A7 Sportback ska lanseras under 2018.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!