071219-ford-cougar

Nya bilder på Ford Cougar

Nya spionbilder på kommande crossovern Ford Cougar visar att bilen inte kommer att skilja sig nämnvärt från den bil som förhandsvisades på Frankfurtsalongen i höstas.

Ford Cougar, som tidigare gick under namnet X-Max, kommer att heta Kuga utanför Europas gränsar. Lite märkligt kan man som europé tycka i och med att man förknippar Cougar med den ”sportiga” coupémodell som lades ner 2002 och som får anses en flopp rent försäljningsmässigt. Nu ska Cougar i stället symbolisera Fords inträde i en helt annan bilklass, det vill säga suv/crossover-klassen.

De nyaste spionbilderna, som syns här ovan och nedan, visar Ford Cougar fri från kamouflage. Som man kan se skiljer sig inte bilen från den som visades upp på bilsalongen i Frankfurt i slutet av september. På rak arm kan man se att lampglasen bak har bytts ut till klarglas, något som inte riktigt ser produktionsmässigt ut. Förhoppningsvis får bilen samma typ av lampglas som vi sett på tidigare bilder.

Läs mer om nya Ford Cougar via länkarna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!