110511-nya bmw 3-serie

Nya BMW 3-serie på film

För en vecka sedan visade vi er de hittills bästa bilderna på nya BMW 3-serie. Nu toppar vi det med en spionfilm med nya ”3er”.

Det blir allt tätare mellan spionbilderna på nya BMW 3-serie och nu flikar vi in med en spionfilm som säger mer än tusen bilder, eller nja, som åtminstone säger en hel del...

Hur som helst. BMW är på gång att ersätta generation E90 med generation F30, en bil som lanseras nästa år. Som vi skrev i samband med spionbilderna förra veckan ser vi att BMW går försiktigt fram med 3-serie. Helheten ser inte ut att skilja speciellt mycket från dagens generation, men bilen på filmen är något större och hämtar en hel del designelement från senaste 5-serien, så som de större njurarna, strålkastarna och bakljusen. En av de tydligaste nyheterna är att sidoblinkers saknas på framskärmarna. I stället är dessa integrerade i ytterbackspeglarna.

På filmen ser vi en 335i, en modell som väntas bli den starkaste och sportigaste i nya treans modellprogram (bortsett från en kommande M3). Motorpaletten i övrigt kommer precis som i dag att vara väldigt färgstark. Diesel- och bensinmotorerna kommer att kännetecknas av snål gång i kombination med kraft på klassiskt BMW-vis.

Vi har länge trott att nya BMW 3-serie kommer att visas upp på Frankfurtsalongen i september. Men det senaste budet menar att det i stället blir på Genèvesalongen 2012 och att en stor publik introduktion äger rum under de olympiska sommarspelen i London nästa sommar.

Läs allt om och se fler bilder på nya BMW 3-serie här.

Ladda ner flash för att
   använda tvspelaren.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!