Nya Mercedes C-klass W205 Foto: CarPix

Nya Mercedes C-klass – nya bättre bilder!

I förrgår kunde vi visa er första bilderna med nya Mercedes C-klass helt utan maskering. I dag kan vi visa er ännu bättre bilder på Mercedes mellanklassare som ska ta upp jakten på framför allt senaste 3-serie.

Bilderna vi visade er i förrgår var bra, men de var inte tagna i marknivå. De var tagna på lite längre håll en våning upp under reklaminspelning av nya Mercedes C-klass.

 Dagens bilder bjuder på lite bättre vinkel, så som vi normalt tittar på och granskar bilar. Det ger oss en tydlig bild av formerna och proportionerna som nya C-klass serverar betraktaren.

Bilen är densamma som tidigare, det vill säga en AMG-paketutrustad version som ger ett lite tuffare och exklusivare utseende. Vi ser tydligare att C-klass är ett hopkok av det senaste från Mercedes i form av nya A-klass, E-klass facelift och nya S-klass. Helhetsintrycket är en kompakt och kraftfull mellanklassare som med det senaste i teknikväg säkerligen kan ruska om klassledaren BMW 3-serie och förmodligen också nya generationen av Audi A4 som kommer inom ett par år.

Efter att du har tagit en titt på de nya bilderna i galleriet nedan rekommenderas du att läsa lite mer om nya C-klass, bland annat att den raka sexan ska göra comeback under huven och om den minst sagt obehagliga lösningen för bilbarnstol i passagerarsätet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!