080128-opel-insignia

Opel Insignia – utanpå och inuti

Spionbilderna på Vectras avlösare har varit otaliga den senaste tiden. Nu kan vi visa dig fler och mer avslöjande bilder på kommande Opel Insignia, både ut- och invändigt.

Tidigare spionbilder på Opel Insignia har visat en bild med ganska tung maskering i form av svart/vitt, nästan zebrarandig, tejp. På de nya rykande färska bilderna är denna maskering borttagen, även om ”tejpmaskeringen” finns kvar, men nu i samma kulör som bilen. Nu har man lättare att greppa bilens former. Bilderna är tagna i Trollhättan i förra veckan.

Bakljusen känner vi igen från den teaserbild som Opel har släppt tidigare. Nu kan man se helheten med bakluckan, där sistnämnda kan liknas vid den hos BMW Z4 (i alla fall i profil om man använder sin fantasi fullt ut). För första gången kan man nu också se hur bilen ser ut inuti. Ta en titt på sista bilden nedan.

Opel Insignia debuterar på bilsalongen i London i juli för att under september månad finnas hos bilhandlarna. I december är det tänkt att kombiversionen ska göra sin entré.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!