Foto: CarPix

Porsche Cayenne facelift siktad än en gång

En lätt kamouflerad Cayenne har siktats under sluttesterna. Snart är det dags för premiärvisning av Porsches storsäljare.

Vi kommer allt närmare en officiell avtäckning av uppdaterade Cayenne, de senaste bilderna vår spionfotograf tagit tyder i alla fall på det då bilen i stort sett är omaskerad. Likt tidigare är endast strålkastarna och bakljusen kamouflerade vilket kan tyda på att de kommer att likna de på nyligen lanserade mindre brodern Macan.

Fram kan vi också se att stötfångaren har fått ett lätt lyft och varselljusen med LED-teknik har omformats en aning. Under huven kan vi komma och se förändringar som att V8:an i Cayenne S troligen byts ut till en snålare 3,0-liters V6:a på 425 hästkrafter, samt ett hybridalternativ som i kombination med elmotor och V6:a kan leverera 420 hästkrafter.

Ansiktslyfta Cayenne kommer troligtvis att premiärvisas på bilsalongen i Paris i oktober och försäljning väntas börja i slutet av året.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!