Foto: Carpix

Uppdaterad Seat Leon fångad på bild

Relativt nya Seat Leon är på väg att uppdateras, vår spionfotograf fick syn på en kamouflerad prototyp under nattliga tester.

Tredje och nuvarande generation Seat Leon har nu hunnit bli tre år och Seat är ute och testar en uppfräschad version av sin nuvarande storsäljare. Det kraftiga kamouflaget som döljer femdörrarskarossen gör det i stort sett omöjligt att urskilja detaljer, men troligtvis får Leon en del nya detaljer både i fronten och över baken, även backspeglarna ser ut att få ny utformning.

Vi kan även får se en del nya, eller uppdaterade, motorer samt uppdateringar i kupén som bland annat Seats senaste infotainmentsystem. Något som vi garanterat inte får se på uppdaterade Leon är de rejäla takmonterade extraljusen. Både tredörrarsversionen samt kombimodellen väntas få liknande uppdateringar som denna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!