070525_bmw_3_serie

BMW 3-serie genomgår uppdatering

Snart har nuvarande BMW 3-serie avverkat halva sin livslängd. Då är det dags för en lättare uppdatering. De stora nyheterna kommer troligen under huven.

För många kan det vara svårt att se skillnaderna på kommande uppdaterade BMW 3-serie och nuvarande. Skillnaderna är verkligen små, men som man kan se blir nedre luftintaget i frontspoilern lite grövre än tidigare samtidigt som öppningarna på respektive sida om luftintaget får en kraftfullare och rundare utformning.

Troligtvis kommer motorpaletten att uppdateras i samband med detta. Det sägs att de bensinmotorer med direkt insprutning som finns i 5-serien hamnar i 325i och 330i.

Dessutom vågar vi tro att den motor som idag finns i nya 120i kommer att placeras i 320i, det vill säga den snålare motorn med bland annat bromsenergiåtervinning och automatisk stopp/start (motorn stannar vid neutralläge och uppsläppt koppling samt startar igen när kopplingen trycks ned).

Bilen kommer förmodligen att visas i Frankfurt i september.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!