BMW 4-serie Cabriolet

BMW 4-serie Cabriolet – första bilderna läckta

Cabrioletversionen av BMW 4-serie kommer att premiärvisas på soliga bilsalongen i Los Angeles men redan nu har bilder på nya cabben läckt ut.

I slutet av november är det dags för de simultana Los Angeles Auto Show och Tokyo Motor Show. Gissa var BMW tänker premiärvisa sin nya 4-serie Cabriolet! Men, som vanligt, har bilder på den ännu ej officiellt visade bilen redan läckt ut på internet.

 Den här gången kommer bilderna från en belgisk broschyr och trots den stora cykelhållaren ser vi hur cabben ser ut. Tidigare spionbilder har avslöjat att BMW håller kvar vid plåttaket och trots detta är bakdelen låg och slank på 4:an.

 Hur motorutbudet kommer att se ut till 4-serie Cabriolet är inte känt men 28i-motorn med 245 hästkrafter och raka sexan 35i med 306 hästkrafter gör sannolikt entré först i sällskap med 20d-motorn med 184 hästkrafter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!