BMW 4-serie Gran Coupé

BMW 4-serie Gran Coupé avslöjad!

BMW får sällan möjlighet att hålla sina nyheter hemliga till dess att är dags. Inte denna gång heller eftersom 4-serie Gran Coupé läckt ut på nätet.

De första bilderna på ”fyrdörrarscoupén” BMW 4-serie Gran Coupé har rullat ut på nätet – den inofficiella vägen. Det officiella släppet kan vi därmed vänta oss när som helst, kanske till och med denna helg. Det skulle exempelvis inte vara första gången BMW släpper en stor nyhet på en söndag.

BMW 4-serie Gran Coupé har till synes en långt utdragna bakre sidorutor som följer taklinjens sluttning ned mot den korthuggna rumpan. På bilderna är det 435i Gran Coupé som visas upp i M-paketering med andra stötfångare och luftintag som ger ett kaxigare utseende. På spionbilder har 4-serie Gran Coupé siktats med samma stötfångare som 4-serie Coupé i standardutförande.

Vid marknadslanseringen senare i år är det 420i, 420d, 428i och 435i som står för utbudet. Fyrhjulsdrivna xDrive-varianter kommer också, liksom förmodat fler motoralternativ lite senare.

När 4-serie Gran Coupé är lanserad finns 3-och 4-serier i sammanlagt sex olika karossvarianter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!