BMW 5-serie F10 facelift

BMW 5-serie F10 facelift – första bilderna

Det är inte första gången vi ser bilder på BMW 5-serie i ansiktslyft utförande, men det är första gången vi ser den helt omaskerad.

Kina är det nya avslöjarlandet när det kommer till nya bilmodeller och ansiktslyftningar. Denna gång är det BMW 5-serie generation F10 som avslöjats, fyra år efter sin debut.

 Av bilderna att döma är det en ganska mild facelift ”der 5er” genomgår. Bilen vi ser här är en 535Li, det vill säga versionen med lång hjulbas som är exklusiv för den kinesiska marknaden. Trots att det är en kinesisk bil misstänker vi att de små förändringarna blir desamma på vanliga 5-serie som säljs i övriga världen, bland annat Sverige.

 I fronten rör det sig om smått modifierade strålkastare och ny nederdel av stötfångaren som får mer krominlägg för att hänga med lillebrorsan 3-serie på den punkten. Baktill är det sig likt bortsett från de rektangulära ändrören som liknar dem som finns på bland annat M550d.

 Inga bilder på interiören men även där kan vi förvänta oss några uppdateringar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!