BMW 7-serie facelift avslöjad

Tycker du att BMW 7-serie har stora njurar i fronten? Vänta tills du får se den ansiktslyfta varianten som nu har läckt ut på nätet.

I sommar är det fyra år sedan dagens generation BMW 7-serie presenterades och det är därmed dags för ett ansiktslyft, eller LCI som BMW kallar det. LCI står för Life Cycle Impulse och kan översättas till livscykelstimulans.

Tydligen ska BMW visa upp 7-serie facelift nästa vecka men i och med läckta bilder från BMW:s onlinebaserade bilkonfigurator, som nådde nätet via BMW Blog, vet vi redan nu vad de visuella förändringarna handlar om. Fronten är kraftigt omarbetad med bland annat slankare strålkastare, här i laserutförande, och – framför allt – njurar som är ännu större än tidigare. Njurarna är inte lika höga som på BMW X7, men bredare ser de ut att vara.

Baktill ser vi nya, lägre bakljus och helt ny stötfångare med tydliga veck på de tidigare släta ytorna.

Interiört får vi inte se något, men vi kan vänta oss ett nytt digitalt instrumentkluster och uppdaterat infotainmentsystem.

De läckta bilderna visar uppdaterade 7-serie i utförandena M760Li, 750Li M Sport och 750Li, samtliga i färgen alpinvit.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!