110630-bmw-7-facelift

BMW 7-serie får ett facelift

För att hålla ångan uppe mot nyare motståndarna Mercedes S-klass, Jaguar XJ och Audi A8 har BMW börjat jobba på den faceliftade versionen av sin stora modell 7-serie.

       BMW 7-serie är nu inne på sitt tredje modellår och gör sitt bästa för att hålla motståndet från konkurrenterna på halster. För att få bättre grepp om läget utvecklas nu en uppdaterad version av BMW:s flaggskeppsmodell 7. 

I fronten ser vi nya lampor med en LED-remsa som ska bli blinkers. Främre stötfångare är omritad och bilens sidoblinkers har fått hoppa upp till backspeglarna, precis som vi fått se på den nya 1-serien. 

Även bak på bilen har BMW stuvat om i designen. Baklyktorna ska fräschas upp och bakre stötfångarens design ses över. Även interiören kommer att uppgraderas. 

Lägligt nog har BMW klistrat på ActiveHybrid-stickers på bilen, så vi lär se en uppdaterad version av V8-hybriden. Utöver det ryktas det om en ny åttaväxlad automatlåda som ska ersätta den nuvarande. 

Nu återstår att se hur BMW kommer ta sig an den kommande S-klassen som, om allt går enligt planerna, kommer lanseras 2013. 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!