100928-saab-bmw-trollhättan

BMW-chef besöker Trollhättan

I morgon onsdag ska Saab hålla en presskonferens i Trollhättan med anledning av de senaste uppgifterna om ett eventuellt tekniksamarbete med BMW. Nu bekräftar en talesman för BMW att en person från BMW-ledningen kommer att närvara.

Morgondagens presskonferens i Trollhättan framstår nu som än mer spännande. Enligt BMW:s talesman Marc Hassinger ska en person från BMW:s högsta chefsskikt finnas med vid Saabs presskonferens i Trollhättan under onsdagen. ”Vi har blivit inbjudna och kommer att vara där”, säger han till TT.

Ett tekniksamarbete mellan Saab och BMW har länge framstått som ett drömscenario men nu ser det ut som att det blir verklighet. Både BMW och Saab har bekräftat att det pågår samtal och det mesta tyder på att ett avtal kommer att presenteras på presskonferensen. Det cirkulerar olika teorier om vad ett möjligt samarbete kommer att kretsa kring, det troligaste är att Saab ska få köpa motorer av BMW.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!