BMW-förare klarade sig otroligt nog utan skador

Föraren av denna BMW X5 hade otrolig tur i oturen då framförvarande lastbil tappade en stor stålbalk som for genom vindrutan på suven. Föraren klarade sig undan med endast några skrubbsår.

Olyckan skedde för några dagar sedan i Kalifornien, föraren av BMW X5:an färdades bakom en lastbil som fraktade stålbalkar. Lastbilsföraren hade bevisligen fuskat med lastförankringen då en av de stora balkarna slet sig och föll rakt genom vindrutan på X5:an.

Turligt nog färdades endast en person i suven och föraren klarade sig undan med endast några skrubbsår, han kunde för engen maskin köra in till sidan av vägen och parkera i väntan på räddningstjänsten. Hade bilen färdats en liten bit längre åt höger hade utgången dock inte varit lika lycklig.

Detta är dock inte enda gången då BMW-förare har haft otrolig tur i oturen, för drygt ett år sedan fick vi se bilder från en sanslös olycka i Sydafrika.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!