080609-BMW Gina Light Visionary Model

BMW Gina Light Visionary Model

BMW har släppt en liten filmsnutt som visar deras senaste koncept. Men vad är det egentligen som döljer sig under kamouflaget, kanske en M1 eller kanske något helt nytt? Säkert är i alla fall att roadstern avslöjas officiellt i morgon.

Videon nedan är enbart en liten aptitretare för att få strålkastarljuset riktat mot München i morgon, då bilen under skynket officiellt ska avslöjas. I videon får man se bilen rulla ombord på ett transportsläp och transporteras till BMW:s museum i delstaten Bayerns huvudstad.

Men vad det är för bil under kamouflaget är okänt, mer än att den går under namnet BMW Gina Light Visionary Model. På diverse motorsajter på Internet spekuleras det i att det kanske är en ”verklig” M1 (till skillnad från M1 Hommage som visades härförleden), nästa Z4 eller kanske en helt ny sportmodell. Det enda filmen egentligen avslöjar är att bilen ser ut att vara en öppen en- eller tvåsitsig roadster med svepande linjer och stora hjul. Håll ögonen öppna under morgondagen, för då vet vi med säkerhet vad det är som döljer sig under de svarta skynkena.

Läs mer om BMW Gina Light Visionary Model

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!