BMW Individual 760 Li Sterling – världens dyraste 7-serie

Hur går man bäst tillväga för att göra en redan dyr BMW 760 Li ännu dyrare? Man lassar in tio kilo silver förstås! Det är precis vad BMW har gjort och resultatet är den dyraste 7-serien någonsin.

Om du inte är nöjd med de vanliga tillvalen till BMW:s bilar kan du vända dig till BMW Individual Manufaktur med dina önskemål, då är i stort sett vad som helst möjligt. Vem det är som har beställt denna 760 Li Sterling avslöjas inte, inte heller vad priset är, BMW nöjer sig med att säga att den är den dyraste 7-seriebilen någonsin.

 Robbe & Berkin är en av världens ledande silvertillverkare och de har hjälpt BMW med att ta fram alla silverdetaljer. Njurarna, modellbeteckningen, BMW-loggan, inläggen i dörrhandtagen – i stort sett allt som blänker på utsidan är äkta silver och på insidan blänker det ännu mer. Totalt har Robbe & Berkin lastat in tio kilo silver i 7-serien.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!