BMW M135i facelift med mer effekt nu på bild

För snart ett par veckor släppte BMW bilder och information om 1-serie facelift modellår 2016. Vad de inte visade då var hur M135i ser ut efter lyftet. Nu finns det däremot bilder på toppversionen.

När BMW berättade vad uppdateringen av nuvarande 1-serie innebär fick vi reda på att flaggskeppet i modellserien, M135i, får sex extra hästkrafter, det vill säga totalt 326 stycken och därmed samma som i M235i Coupé. Detta utan att bränsleförbrukningen berörs.

Men några bilder på M135i fick vi aldrig se, det får vi däremot nu i form av femdörrarsversionen. Skillnaderna mot en M Sport-utrustad 1-serie är små, men olikheter finns där i form av silvergrå ytterbackspeglar, inlägg i luftinsläppen i fronten och så klart att de dubbla ändrören i ändalykten sitter på brett isär, inte tillsammans.

BMW M135i och M135i xDrive har publik premiär på bilsalongen i Genève i mars. Något senare är det säljpremiär och priserna börjar på 385 000 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!