BMW utmanar Audi S4 med 335i M Touring!

Brittiska Auto Express avslöjade i går en hälsning till Audi från BMW. Audi S4 Avant sitter inte längre säkert som den snabbaste mellanklasskombin sedan BMW petat ner 335i motorn i Touringversionen av 3-serien.

BMW M3 har aldrig byggts i Touringversion tros massiv efterfrågan. Det har den inte nu heller egentligen men 335i M Touring med sexcylindrig twinturbomotor ligger bra nära.

335i Coupe har redan hyllats av typ alla så det här kommer som en mycket positiv överraskning. Med drygt 300 hk och 400 Nm blir 335i M Touring en riktigt giftig familjevagn. Och som Auto Express uttryckte det ”Med det här vridmomentet, som är tillgängligt redan från 1 300 r/pm behöver du aldrig växla ner, det är bara att stampa ner pedalen och hålla i ratten”.

Det är ändå en väldigt mystisk vagn. Ingen verkar känna till den förutom Auto Express och BMW säger absolut ingenting om den. Så om var och när den kommer och hur mycket den kommer kosta har vi i dagsläget ingen aning om men vi lovar att rapportera mer så fort vi vet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!