BMW visar upp läcker teknik i nya 7-serie

Nya 7-serie ska snart presenteras i sin helhet och som en liten aptitretare visar BMW upp en del av de tekniska nyheterna man kan ta del av som förare.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Bland nyheterna hos nya BMW 7-serie finns vi ett system som på egen hand parkerar bilen i garaget, eller kör den ut ur detsamma, utan att föraren behöver sitta bakom ratten. Allt styrs med en knapptryckning på nyckeln som är av samma typ som till i8 (se bild nedan). Nyckeln, som är mer av en fjärrkontroll med en skärm, kan visa all möjlig information om bilen och dess status.

En annan av nyheterna som tas upp i filmen ovan är att nya 7-serie blir först i klassen med rörelsebaserade kommandon. Förhoppningsvis höjer det säkerheten då man slipper sträcka sig för att med fingertoppen trycka på en liten en liten prick på skärmen. I stället kan man göra en rörelse med handen i luften, och vips så händer det saker.

Se hela filmen för att ta del av vad BMW bjuder på så här tiden innan de öppnar slussarna för att mata oss med all möjlig information om nya 7-serie.

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!