090608-bmw-x1-detaljbilder

BMW X1 – nya detaljbilder

BMW:s lillsuv X1 närmar sig lansering. I förra veckan släppte BMW officiella spionbilder som visade de grova dragen och nu får vi se de första omaskerade detaljbilderna via BMW:s Facebook-sida.

 Det mindre syskonet till BMW X3 är färdigt för lansering och bara väntar på att få visa upp sig för världen. I förra veckan fick vi se kommande X1  på ett stort antal officiella bilder, dock i maskerad skepnad. Vi kunde ändå X1:s linjespel i stora drag samtidigt som de första detaljerna om motoralternativen blev kända. Nu kikar X1 fram på nytt när BMW släpper fyra detaljbilder på sin officiella Facebook-sida.

De nya bilderna visar att X1 lånar drag från resten av BMW-familjen. De främre strålkastarna påminner starkt om de som sitter på nya 7-serien och det lilla vi får se av de bakre lamporna för tankarna till nya ansiktslyfta 3-serien. Motorflottan kommer att utgöras av de tre dieslarna xDrive18d, xDrive20d och xDrive23d, samt bensinarna xDrive18i och värstingen xDrive28i.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!