BMW X6 – snyggare än original?

BMW X6 anklagas ofta för att vara en av de fulaste suvarna på marknaden, i just detta fall är vi benägna att instämma.

Här har den lettiska stylingfirman Excalibur fått sätta tänderna i en BMW X6 xDrive30d och de har minst sagt skapat en unik bil. Framifrån är det svårt att identifiera bilen på grund av de gigantiska luftintagen och vulgära grillen.

Över hjulen har skärmarna breddats rejält för att inrymma de stora 26-tumsfälgarna, den är totalt tio respektive femton centimeter bredare än i originalutförande fram och bak. Men det är inte enda ledden X6:an har växt på, bilen som går under namnet Alligator är hela tjugo centimeter längre på grund av de nya stötfångarna. Särskilt den bakre som har utrustats med mittmonterade avgasutblås.

I kupén är det inte mycket bättre då instrumentbräda, ratt och dörrsidor har klätts av krokodil. Apropå instrumentbrädan har den byggs om en hel del och ser nu ut att ha luftutblås hämtade från Mercedes.

Är det så att du är sugen på en mycket unik BMW X6 har du tur, denna är nämligen till salu. Priset är dock 90 000 euro, drygt 850 000 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!