Foto: fuentes1206, Ebay

Värsting-Bubbla med 400-hästars Corvette-V8

Den må se ut som en vanlig Bubbla, men vid en närmare titt är det en del detaljer som inte stämmer. Exempelvis den Corvette-V8 på 400-hästar som sitter under huven.

Det är inte mycket som är lämnat orört på denna VW Typ 1 från 1971. Mest tydligt är de kraftigt breddade hjulhusen, närmare bestämt 22,8 cm bredare än originalbilen, och fronten har förlängts en del för att inrymma en 5,7-liters V8 hämtad från en Corvette C4.

Även hjulupphängning och flera delar till inredningen verkar ha hämtats från muskelbilen, något som resulterar i en minst sagt udda skapelse.

Foto: fuentes1206, Ebay

Bilen är till salu på Ebay och enligt säljaren ska den vara helt rostfri, i nuläget är budgivningen uppe i 13 300 dollar, nästan 110 000 kronor. Du kommer garanterat dra till dig en hel del undrande blickar om du skulle glida runt i denna.

Foto: fuentes1206, Ebay

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!