090717-bugatti-bordeaux

Bugatti Bordeaux – ny bild

Nu har en ny, bättre bild dykt upp på den mystiska Bugattin. Är det en kommande supersedan? Kommer den att heta Bordeaux? Får den en delad bakruta, och inte minst, ska den verkligen ha åtta (!) avgasutblås?

 Det verkar inte bättre än att det faktiskt är en ny modell från Bugatti som kommer att framträda på Frankfurtsalongen i september. Nu har pistonheads.com fått tag på en andra bild som visar en minst sagt spektakulär bakdel. Precis som den förra bilden säger inte den här så värst mycket om vad det är för typ av bil vi har att göra med. Däremot avslöjar den bilens främsta kännetecken.

Bugatti Bordeaux ser ut att få ett mycket säreget utseende med U-formade bakljusen som omgärdar ett stående bromsljus. Det ser helt klart ut som att den nya bilen får en bakruta som delas på mitten av bromsljuset, vilket ger starka historiska vibbar. Under det spektakulära ljusarrangemanget syns inte mindre än åtta avgasutblås. Det är svårt att föreställa sig att en sådan detalj kommer att finnas på den produktionsfärdiga bilen men om det är några som ska göra det så är det väl Bugatti.

Bugatti Bordeaux ska visas på Frankfurtsalongen i höst, antingen som koncept eller färdig bil. tekniska detaljer lyser än så länge med sin frånvaro men det är förmodligen ingen vild gissning att drivlinan från Veyron flyttas över och gör Bordeaux till världens kraftfullaste och snabbaste sedan.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!