Bugatti Veyron som sedan?

Världens snabbaste serietillverkade bil, Bugatti Veyron, kan vara på väg att bli en fyrdörrars sedan. I alla fall om man ska tro det senaste ryktet på Internet.

Det råder en trend just nu i bilvärlden. Den är i alla fall på god väg. Att göra supersportbilar av sedanmodeller (eller fyrdörrarscoupéer som det heter i bland).

Bugatti Veyron har i sina konceptversioner haft många skepnader och Bugatti har tidigare sagt att de troligtvis kommer att släppa ytterliggare en modell av monsterbygget. Att det i sådana fall skulle bli en sedan är inte omöjligt, tvärtom. Världens snabbaste sedan idag är Mercedes CLS, efter att den trimmats av BraBus. En ganska stark nagel i ögat på Bugatti som troligtvis vill vara snabbast på alla områden.

Bilspionen i Teknikens Värld har tidigare skvallrat om att det kommer en ännu starkare Veyron, men då i sitt vanliga coupé utförande.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!