101112-chevrolet-camaro

Chevrolet Camaro Cabriolet äntligen visad

Det känns som att vi redan har sett den flera gånger förut men det här är faktiskt de första officiella bilderna på Chevrolet Camaro Cabriolet. Den nya muskelcabben begår premiär på bilsalongen i Los Angeles.

Ska det verkligen ta så här lång tid för en bilmodell att tappa taket? Chevrolet Camaro visades utan tak, dock som koncept, för snart fyra år sedan och sedan dess har vi sett mängder av spionbilder och läckta bilder på den produktionsfärdiga bilen. Därför känns det underligt att det är först nu Chevrolet själva har tagit initiativet och visar officiella bilder på Camaro i cabrioletutförande.

Chevrolet har lagt upp en serie bilder på sin Facebook-sida och även om de är ganska små så får vi se Camaro-cabben ur alla vinklar och kan konstatera att det inte har hänt mycket i designen under alla dessa år, bilen ser ut precis som väntat. Både V6- och V8-motorer blir tillgängliga till cabben men den som är på köphugget får vänta ytterligare en tid. Camaro Cabriolet ska först och främst premiärvisas på Los Angeles Auto Show nästa vecka och därefter kommer det att dröja ända till mars nästa år innan försäljningen startar i USA.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!