080711-corvette-zr1-7264

Corvette ZR1:s rekordtid runt Nordschleife på film

För knappt fjorton dagar sedan gick GM officiellt ut med att deras monster Corvette ZR1 slagit Nissan GT-R:s rekordtid runt Nordslingan. Några bevis fanns inte då, men gör det nu i form av en film. Häng med på en makalös tur med Jim Mero bakom ratten. Efter 7 minuter, 26 sekunder och 4 tiondelar är du i mål.

Ta en titt på filmen här nedan. Det lär dröja ett tag tills du får se en serietillverkad standardbil avverka klassiska Nordslingan på lägre tider. Nissan GT-R slog alla med häpnad för bara några månader sedan när de körde varvet på 7 minuter och 29 sekunder. Japanerna var nog ganska säkra på att deras tid skulle stå sig ett tag, men icke! Nu är det Corvette ZR1 som är herre på täppan med rekordtiden 7 minuter, 26 sekunder och 4 tiondelar. Sätt på ljudet och häng med i den av GM utlovade filmen.

Du kan läsa mer om rekordvarvet här.

Läs mer

Provkörning

TV-TV

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!