Dagens film: Buss krockar med minibuss

En krock mellan buss och minibuss kan sluta illa, denna gång blir det inte så farligt, men väl spektakulärt. Se filmen här!

Filmkameror monterade på instrumentpanelen är vanliga i Ryssland, där de ofta används som bevismaterial i försäkringsärenden. Den här spektakulära filmen kommer dock från grannlandet Ukraina och staden Kremenchuk där en stadsbuss råkade krocka med en minibuss i en av stadens korsningar. Det är lätt att tänka sig att en sådan incident kunde fått betydligt större konsekvenser än det vi ser här. Nu räddas situationen av minibussföraren, till att i stället bli något riktigt spektakulärt. 

Hela skeendet fångades genom en kamera monterad på instrumentpanelen på en mötande bil, den filmen kan du se här nedan.

Det är sommar, kanske har du semester eller precis kommit tillbaka från den, och vi tänker att det kanske kan vara uppskattat med lite mer lättsamma notiser – därför ger vi er en rolig, häftig eller på annat sätt spektakulär instrumentpanelskamera-film varje dag nu i veckan. Mycket nöje!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!